A 2-a victorie în fața lui Rapid București

CSM Oradea a câștigat cel de-al 2-lea meci disputat în compania lui Rapid București, în Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2021/22. Partida s-a desfășurat sâmbătă (29.01), la bazinul Crișul din Oradea, încheindu-se cu scorul de 15-7.

Gazdele au deschis jocul în forță, marcând primele cinci goluri ale partidei. CSM-ul a terminat secvența inaugurală în avantaj, scor 6-2. Au urmat două perioade de joc în care Rapid a oferit o replică solidă. La jumătatea partidei scorul era de 7-3, pentru ca după cea de-a 3-a repriză să fie de 11-6. Ultimele opt minute a consemnat un forcing al gazdelor care au mai punctat de patru ori, perioadă în care feroviarii au schimbat situația pe tabela de marcaj o singură dată.

Nichita Ilisie a marcat cinci goluri, Murat Shakenov l-a secondat cu patru reușite, iar Silvian Colodrovschi a marcat de două ori. În fine, Istvan Szabo, Alex Popoviciu și Bogdan Remeș au punctat câte o dată fiecare.

CSM Oradea are 16 victorii și 2 înfrângeri în actuala ediție de campionat. Urmează dubla cu Triumf București, programată pentru 1 și 2 februarie anul curent, cu începere de la ora 11:00. Ambele meciuri se vor disputa la bazinul Crișul din Oradea.