A 2-a victorie pentru CSM Oradea la turneul 2 din faza finală a CN Juniori II la polo – ediția 2021/22

CSM Oradea a obținut cea de-a 2-a victorie la returul fazei finale a Campionatului Național de Juniori II la polo pe apă – ediția 2021/22. Formația antrenată de Christian Sandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy a depășit Crișul Oradea în cursul dimineții de sâmbătă (09.04).

Rezultatul final a fost de 10-6. Partida a demarat favorabil celor de la Crișul, autori ai primelor două goluri. CSM-ul a reacționat cu șase goluri în succesiune și a trecut în control pe tabela de marcaj. De altfel, ecartul nu a coborât la mai puțin de două goluri ulterior.

Mark Tokai a înscris de patru ori, Benett Bajusz și Mihai Fitero au înscris de câte două ori fiecare, iar Marius Borbei și Andrei Marinescu au punctat câte o dată pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Patrick Hadade a marcat două goluri pentru Crișul.

Aceasta a fost a 5-a victorie din opt partide disputate de CSM Oradea în cadrul fazei finale a Campionatului Național de Juniori II la polo pe apă – ediția 2021/22. Următorul adversar este Triumf București. Meciul are loc în această seară de la ora 19:00.