A 2-a victorie stagională pentru echipa de handbal

Echipa de handbal masculin CSM Oradea s-a impus în meciul cu ADEP Satu Mare, susținut în deplasare și contând pentru etapa a 2-a din Seria B a Diviziei A – ediția 2017/18. Rezultatul final a fost de 31-24.

Jocul a fost controlat de formația antrenată de Sebastian Tudor și George Tăutu. CSM-ul s-a instalat la conducere pe terenul nou înființatei echipe sătmărene. Jocul ofensiv al orădenilor a produs 16 goluri în prima jumătate de oră, perioadă în care adversarul a replicat cu nouă reușite. Repriza secundă s-a terminat nedecis, ambele protagoniste marcând câte 15 goluri.

Aceasta este cea de-a 2-a victorie repurtată de CSM Oradea din tot atâtea meciuri disputate în noua stagiune. Alte două echipe au punctaj maxim după două etape în Seria B. Acestea sunt Universitatea Cluj-Napoca și CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

Bihorenii susțin următorul meci pe teren propriu. Adversar va fi CNE Sighișoara. Această formație vine după eșecul suferit pe teren propriu, scor 27-44, în compania lui U Cluj-Napoca. Partida se va desfășura duminică (01.10), ora 16:00, la Arena Antonio Alexe. Intrarea va fi liberă.

Foto: Roby Boros