A 2-a victorie stagională pentru echipa de handbal masculin

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a obținut a 2-a victorie stagională în cadrul Seriei B a Diviziei A – ediția 2015/16. Meciul desfășurat luni (19.10), la Arena Antonio Alexe, în compania formației CNE Sighișoara, s-a încheiat cu scorul de 41-31.

Jocul a fost controlat de orădeni, aceștia marcând cu generozitate de la început. Astfel, după primele 30 minut de joc efectiv tabela de marcaj indica scorul de 22-13. În cea de-a 2-a jumătate ecartul nu a mai crescut la fel de mult. De notat că oponentul are în componență juniori, fiind vorba despre Centrul Național de Excelență stabilit la Sighișoara.

Georgel Haiduc a totalizat 15 goluri, fiind secondat de către Cătălin Crăciun, autor a 7 goluri. Au mai punctat Radu Răzvan – 4 goluri, Stelian Babici, Alexandru Păuna, Angelo Svoboda – câte 3 fiecare, Devid Munta, Zsolt Steiner – câte 2 goluri, respectiv Eduard Szilagyi și Răzvan Nițu – câte o reușită fiecare. În replică, Laurențiu Diaconu a reușit 12 goluri, iar Valentin Micu a adăugat 7 pentru formația oaspete.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 2 victorii și un rezultat de egalitate din șase partide disputate. Formația antrenată de către Sebastian Tudor ocupă locul al 8-lea în clasamentul general al seriei.

Următorul meci este programat pentru duminică (25.10), la Baia Mare, în compania Academiei Minaur din localitate. Această formație ocupă locul al 6-lea, cu 10 puncte și un meci mai mult disputat.

Foto: Roby Boros