A 4-a victorie consecutivă pentru echipa de handbal

CSM Oradea continuă parcursul remarcabil în sezonul competițional 2018/19 la handbal masculin. Formația antrenată de către George Tăutu a depășit Potaissa Turda B cu scorul de 30-27, în deschiderea etapei a 4-a în Divizia A, Seria D – ediția 2018/19.

Meciul s-a desfășurat joi (11.10), la Arena Antonio Alexe din Oradea. A fost o partidă cu două reprize diametral opuse. Formația oaspete a câștigat prima repriză cu 16-14, după ce a condus pe tot parcursul celor 30 minute de joc. Lucrurile s-au schimbat în repriza a 2-a. CSM-ul a preluat conducerea în jurul minutul 40, desprinzându-se la un maxim de șase lungimi înainte ca formația din Turda să reducă din deficit pe final. De notat că pentru formația orădeană a jucat și Cosmin Liberț, cel care a absentat la precedentul meci de campionat din cauza unei accidentări.

CSM Oradea a jucat în următoarea alcătuire: Munea 8 goluri, Munteanu 7, Liberț 5, Bondor 4, Cîrchea 4, Mihăilescu 2, Pomian, Radu, Szilagyi, Duma, Ene, Marchiș.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 12 puncte din tot atâtea posibile, fiind lider autoritar al Seriei D. De notat că echipa lui George Tăutu are victorii la diferențe de 1, 2, 3 și 8 goluri în acest debut de campionat.

Urmează un nou meci pe teren propriu, al 3-lea consecutiv. Acesta are loc luni (15.10), ora 17:30, în compania lui CSM Bacău. Această partidă face parte din primul tur al Cupei României – ediția 2018/19. Jocul se dispută tot la Arena Antonio Alexe, intrarea fiind liberă.

Foto: Roby Boros