A 4-a victorie pentru echipa de polo în cadrul turneului de la Focșani

CSM Oradea a obținut cea de-a 2-a victorie a zilei și a 4-a din tot atâtea jocuri susținute la turneul de Superliga Națională la polo pe apă – ediția 2020/21. Bihorenii au învins Rapid București, scor 16-4. Meciul a fost în direct pe Look Sport 2.

Partida a fost la discreția elevilor lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. Aceștia s-au detașat încă de la început, scorul la prima pauză fiind de 5-1. Avantajul CSM-ului a urcat la 9-2 după 16 minute de joc efectiv. Avantajul a continuat să urce, scorul la intrarea în secvența decisivă fiind de 11-3. Ultima repriză a fost adjudecată de CSM oradea cu 5-1.

Marcatorii CSM Oradea în axcest meci au fost: Colodrovschi, Popovici – 3 goluri, Vătrai, Rogac, V. Georgescu, H. Ilisie – 2 goluri fiecare, R. Georgescu, N. Ilisie – 1 gol fiecare.

CSM Oradea are 4-0 la general înaintea celor mai importante confruntări de la turneul găzduit de Focșani. Sâmbătă (10.10), ora 13:30, formația orădeană se duelează cu Dinamo București, iar duminică (11.10), ora 12:00, întâlnește pe Steaua București. Ambele meciuri vor fi transmise în direct pe Look Sport.