A 5-a victorie stagională pentru CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a învins BC Athletic Constanța, scor 89-51, într-un meci contând pentru Turneul 4 al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Partida s-a desfășurat joi (07.01), la Voluntari, fiind transmisă în direct la DigiSport.

Partida a demarat cu Broussard, Holt, Green, Petrescu și Markovic. Roș-albaștrii au început mai bine și s-au instalat la conducere, desprinzându-se la peste zece puncte pe parcursul secvenței inaugurale. Constanța a reacționat și s-a apropiat pe tabela de marcaj, însă CSM-ul era la conducere la prima pauză, scor 21-13.

Antrenorul Cristian Achim a acordat minute tuturor jucătorilor înscriși pe foaia de arbitraj în prima jumătate a confruntării. Vlad Marinău l-a găsit perfect pe Bobe Nicolescu în colț pentru trei puncte, roș-albaștrii având nouă marcatori la jumătatea întâlnirii. Scorul după 20 minute a fost de 3924.

Repriza secundă a început cu un parțial de 15-5 în favoarea CSM-ului. Garlon Green a reușit mai multe slam dunk-uri devastatoare, iar Stephen Holt a găsit ținta de mai multe ori de la mare distanță pentru a mări avantajul la peste 30 puncte în cursul sfertului 3. Scorul cu zece minute înainte de final a fost de 70-35.

Ultima secvență nu a adus schimbarea, CSM-ul având controlul total pe tabela de marcaj. Staff-ul tehnic al orădenilor a avut astfel posibilitatea să ofere mai multe minute de joc celor care nu au avut această șansă în partida anterioară la acest turneu.

Bobe Nicolescu a totalizat 18 puncte, 5 recuperări, Stephen Holt a adăugat 15 puncte, 5 recuperări, Garlon Green a încheiat cu 14 puncte, iat Cătălin Baciu a reușit 11 puncte, 6 recuperări pentru CSM CSU Oradea. Un singur jucător nu a punctat în acest meci pentru bihoreni. Trevor John a replicat cu 16 puncte pentru Athletic Constanța.

În urma acestui rezultat, CSM CSU Oradea are 5-2 la general. Următoarea provocare a roș-albaștrilor este programată în perioada 14-15 ianuarie, la Miercurea Ciuc. Adversari vor fi CSM din localitate, respectiv CSM Focșani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *