A demarat comercializarea biletelor pentru meciul cu CSM Bacău, din etapa a 4-a în Liga Zimbrilor

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea dispută următorul meci oficial pe teren propriu. Acesta va avea loc sâmbătă (17.09), cu începere de la ora 18:00, la Arena Antonio Alexe.

Formația antrenată de George Tăutu și Cosmin Liberț primește vizita echipei CSM Bacău. Meciul contează pentru etapa a 4-a din Liga Zimbrilor – ediția 2022/23. CSM-ul are patru meciuri disputate până la această oră, incluzând unul în devans. În schimb, echipa din Bacău are o victorie, obținută în prima etapă, după care a suferit două înfrângeri.

Orădenii vin după eșecul suferit la Constanța, scor 25-33. De cealaltă parte, Bacău a cedat pe teren propriu cu Steaua București, scor 22-25.

Accesul la meciul cu CSM Bacău se va face pe bază de abonament sau bilet. Bilete se pot achiziționa online, prin intermediul platformei Eventbook – click AICI, respectiv la sediul CSM Oradea (str. Traian Blajovici, nr. 24 din Oradea). Prețul unui bilet este de 15 lei. Se acordă un discount pentru elevi și studenți (în baza documentelor justificative), prețul unui astfel de bilet fiind de 5 lei.