Actualizare. În atenția suporterilor CSM Oradea care doresc să asiste la Meciul 5 al Finalei Ligii Naționale la baschet masculin – ediția 2020/21, programat a se desfășura la Cluj-Napoca

Actualizare – 18.06.2021, ora 20:15

Autoritățile au confirmat faptul că sunt acceptate la meci și persoanele care prezintă un test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului, fără a fi condiționate de vaccinarea la intrarea în sală. Documente necesare la intrare în sala: adeverință care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate.

Atenție testul Antigen (rapid) nu este suficient pentru adulți!

Știrea inițială – 18.06.2021, ora 14:30

Suporterii CSM Oradea care doresc să asiste la Meciul 5 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21, programat a se desfășura la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 20 iunie 2021, sunt invitați să parcurgă informațiile furnizate în acest text.

Clubul organizator, U-BT Cluj-Napoca ne-a comunicat informații referitor la condițiile actuale, în contextul pandemiei COVID-19, de acces în incinta BT Arena. Spre deosebire de Meciurile 1 și 2 ale finalei, la Meciul 5 accesul în sală va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu cel puțin zece zile scurse de la completarea schemei de vaccinare sau persoanele care optează să se vaccineze la intrarea în sală cu condiția să prezinte un rezultat negativ la un test COVID-19 (nu mai vechi de 72 ore pentru un RT-PCR, nu mai vechi de 24 ore pentru un Antigen).

̦

U-BT Cluj-Napoca emite bilete la meciul decisiv din Finala Ligii Naționale de Baschet, U-Banca Transilvania vs. CSM Oradea, cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a sălii BTarena.Având în vedere legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, la meci pot asista:

. toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

. persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore dacă acestea se vaccinează înaintea intrării în locația de desfășurare a evenimentului. La BTarena se va organiza un punct de vaccinare disponibil inclusiv înaintea partidei și se va folosi vaccinul Johnson&Johnson.

Așadar, suporterii trebuie să aibă în vedere faptul că pot asista la partidă doar dacă fac dovada vaccinării pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare. Nu sunt acceptate teste RT-PCR negative sau antigen pentru infecțiaSARS-Cov-2, decât dacă fanii noștri doresc să se imunizeze la centrul de la intrarea în sală.De asemenea, conform reglementărilor, persoanele care s-au imunizat doar cu prima doză de vaccin și persoanele care se află în perioada de 15-90 de zile de la contactarea virusului NU vor avea acces în sala de eveniment.

La meci au acces și copiii și tinerii sub 18 ani, care pot prezenta rezultatul unui test antigen rapid. Acestea vor fi oferite gratuit la intrarea în arenă.

Copiii cu vârsta până la 3 ani nu au nevoie de bilet.Clubul va organiza un centru de testare rapidă lângă BTarea, pe Aleea Stadionului lângă restaurantul 4Champions. Testarea este pentru fanii care prezintă biletul la meci. Program: duminică, 20 iunie, în intervalul orar 12.00 la 18.30.

La intrarea în sală, toți participanții vor fi supuși unui triaj epidemiologic. Masca este obligatorie astfel încât să acopere gura și nasul, pe toate durata în care participanții se află în interiorul sălii.

ACHIZIȚIONARE BILETE

Suporterii CSM Oradea care doresc să asiste la Meciul 5 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin au rezervat un sector de tribună în BT Arena până în limita a 314 locuri. Pentru achiziționarea biletelor aceștia trebuie să se înscrie printr-un e-mail transmis către adresa fancsm@csmoradea.ro cu titlul “FINALA LNBM – Meciul 5” în care să precizeze următoarele:

  • Numele complet.
  • Număr de telefon pentru contact.
  • Să confirme că se încadrează în oricare din condițiile de acces prezentate mai sus, iar la intrarea în BT Arena să prezinte documentele justificative.
  • Este obligatorie respectarea locului tipărit pe bilet și ocuparea scaunului care este marcat cu bulină verde.
  • Prețul unui bilet 15 lei (se plătește la fața locului).

CSM Oradea va centraliza solicitările suporterilor orădeni și le va comunica organizatorului (U-BT Cluj-Napoca) în ziua meciului (duminică, 20.06), la ora 12:00, urmând să țină legătura cu doritorii pentru a le facilita accesul la Meciul 5 cu mențiunea respectării condițiilor impuse de organizator în baza protocolului medical al Federației Române de Baschet în vigoare.

Suporterii sunt rugați să țină cont de faptul că la intrarea în BT Arena trebuie să prezinte documente justificative pentru vaccinare/testare (pentru minori) și actul de identitate, alături de biletul de intrare achiziționat!

Transportul nu este asigurat!

Menționăm că organizatorul își rezervă dreptul de a elimina din sală orice persoană care nu respectă prevederile legale precum și indicațiile organizatorilor sau ale reprezentanților de securitate.

Meciul 5 se dispută duminică (20.06), ora 20:00. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport, LookSport și pe FRB TV (YouTube).