Adrian Șandor a fost convocat la o nouă acțiune organizată de FR Baschet la generația 2007

Adrian Șandor, sportiv legitimat în cadrul CSM Oradea, a fost convocat la o nouă acțiune organizată de Federația Română de Baschet. Este vorba despre participarea la un eveniment în Ungaria, la Pecs, alături de echipa națională U15 Masculin a României.

Potrivit convocatorului, plecarea în cadru organizat se va face pe data de 4 Iulie anul curent, din localitatea Arad. În perioada 4-9 Iulie 2022, la Pecs, se va desfășura un stagiu de pregătire centralizată, urmând ca în cursul date de 9 Iulie să fie programată întoarecerea.

Șandor a mai participat la o etapă Youth Development Fund, ce a avut loc la Sofia, în luna Mai a acestui an. Atunci, sportivul de la CSM Oradea a avut ocazia să joace mai multe meciuri internaționale în compania echipelor similare ale Turciei, Bulgariei, Macedoniei de Nord și Kosovo.

Adrian Șandor este component al echipei generației 2007. El a jucat pentru LPS Bihorul CSM Oradea în Campionatul Național U15 – ediția 2021/22, formație clasată pe locul al 10-lea în ierarhia finală.