Alex George Creț a fost invitat al primului episod Arena CSM

Clubul Sportiv Municipal Oradea a lansat de curând propriul podcast. Acesta poate fi urmărit pe canalul YouTube CSM Oradea, fiind intitulat Arena CSM.

În episodul pilot, a fost invitat directorul CSM Oradea, Șerban Sere. Acesta și-a manifestat satisfacția pentru lansarea acestui proiect, unul menit să se îngrijească de imaginea clubului și de promovarea activității, cu precădere sportive a instituției pe care o conduce.

Vineri (26.08) a fost publicat primul episod al podcastului. În cadrul acestuia s-a făcut o incursiune în activitatea sportivă a clubului. Secțiile de baschet, handbal și polo se pregătesc de startul oficial pentru sezonul competițional 2022/23. Astfel, au luat cuvântul antrenorii Cristian Achim și George Tăutu, responsabilul secției de polo Petre Gepian, precum și o parte a jucătorilor de la echipa de baschet masculin. S-a discutat despre diferite subiecte cu cei enumerați.

Alex George Creț, medaliat mondial cu bronz, invitat special

Cel mai de perspectivă sportiv de la secția de judo, a fost în studioul amenajat la Oradea Arena, acolo unde a fost despre performanța obținută în această vară, când a fost medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale pentru Juniori, performanță obținută în Ecuador. Amintim că Alex George Creț a fost desemnat sportivul anului 2021 în județul Bihor, iar rezultatul obținut în America Latină vine ca și o confirmare a continuării ascensiunii tânărului judoka orădean.

Realizatorii podcastului au rezervat surprize pentru suporterii CSM Oradea, dar pentru a le descoperi trebuie să urmăriți emisiunea.

Primul episod al podcastului poate fi urmărit în link-ul alăturat.

Vizionare plăcută!