Andrei Topai a fost convocat la Selecția Națională U14 de la Cluj-Napoca

Andrei Topai a fost convocat la următoarea acțiune din cadrul Selecției Naționale U14 masculin. Sportivul legitimat la CSM Oradea va participa la evenimentul organizat de Federația Română de Baschet la sfârșitul acestui an calendaristic.

Topai se numără între sportivii ce vor participa la acțiunea organizată la Cluj-Napoca, în perioada 20-30 decembrie anul curent. Convocatorul a sosit pe adresa clubului orădean în cursul serii de miercuri (08.12).

Amintim că Topai nu se află la prima astfel de convocare. El a mai fost prezent în această toamnă la prima acțiune organizată de FR Baschet, la Ploiești, în luna septembrie a acestui an. În prezent, Andrei se antrenează sub comanda lui Ivan Gemaljevic și Melania Kokovay.

Andrei Topai este component al echipei CSM CSU LPS Oradea, angrenată în Campionatul Național U14 masculin – ediția 2021/22. Alături de această echipă, amintitul sportiv a obținut patru victorii în primele șase partide disputate. Echipa orădeană va participa la cel de-al 3-lea turneu din cadrul campionatului în perioada 18-19 decembrie, atunci când va întâlni trei echipe din Tîrgu Mureș. Este vorba despre Gladius Lucky Dragons, respectiv LPS 1 și LPS 2 din amintita localitate.

Foto: Roby Boros