Antrenamente comune cu Steaua București, Galatasaray Istanbul și Miskolc

Echipa de polo CSM Oradea continuă pregătirile pentru startul noului sezon competițional. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu mai are zece zile până la startul turneului LEN Champions League 2019/20 de la Sabac, contând pentru primul tur preliminar al competiției.

Pe parcursul săptămânii următoare, CSM Oradea va efectua mai multe antrenamente comune cu diferite echipe care se pregătesc la rândul lor de startul unei noi aventuri în cea mai puternică întrecere din polo-ul european la nivel de club.

Astfel, începând de marți (20.08), la Oradea, va sosi Steaua București, campioana în exercițiu a României. Miercuri (21.08) vine și formația turcă Galatasaray Istanbul, iar de joi (22.08) pe malul Crișului Repede sosește formația maghiară Miskolc.

De notat că Galatasaray și Miskolc sunt deja parteneri tradiționali de pregătire în timp de Steaua este rivala CSM-ului în competiția internă, în ultimul deceniu și mai bine.

În perioada 28 august – 1 septembrie 2019, la Sabac, Serbia, CSM Oradea participă în Grupa A din primul tur preliminar LEN Champions League. La acest eveniment participă alături de Apollon Smyrnis (GRE), Dynamo Moscova (RUS), CSM Oradea (ROU), VK Sabac (SRB), Steaua Roșie Belgrad (SRB) și Galatasaray Istanbul (SRB).

Se joacă în sistem fiecare cu fiecare, primele patru clasate calificându-se în turul al 2-lea.