Antrenorul Cristian Achim s-a întâlnit cu suporterii CSM Oradea

În cursul serii de luni (04.04), antrenorul CSM CSU Oradea, Cristian Achim, i-a invitat pe suporterii echipei la o întâlnire. Aceasta a fost prima după declanșarea pandemiei COVID-19, adică o premieră după mai bine de doi ani de zile.

Tehnicianul roș-albaștrilor le-a vorbit fanilor despre provocările sportive și de natură extra sportivă pe care echipa le-a întâmpinat de-a lungul sezonului competițional 2021/22. Antrenorul Achim le-a vorbit oamenilor prezenți la această întâlnire despre dificultățile baschetbalistice, despre modificările din efectivul de jucători și provocările reprezentate de pierderea omogenității pe care a avut-o CSM-ul în sezonul anterior.

Nu au lipsit comparațiile între jucătorii care au plecat sau care au evoluat în trecut pentru Oradea și cei aflați în prezent la echipă. De asemenea, Cristian Achim a vorbit despre problemele de sănătate, efectele acestora asupra activității sportive individuale și colective a echipei.

Suporterii au avut oportunitatea să i se adreseze antrenorului CSM Oradea și să-i pună întrebările la care au căutat răspuns. Totodată, la sfârșitul întâlnirii cei care au dorit s-au fotografiat cu Cristian Achim.

Tehnicianul orădenilor a ținut să le mulțumească suporterilor pentru prezența la această întâlnire, dar și pentru faptul că susțin echipa inclusiv atunci când aceasta nu obține rezultatele dorite. În fine, Cristian Achim le-a comunicat că își dorește o nouă întâlnire cu cei care iubesc CSM Oradea până la încheierea actualului sezon competițional.