Arena CSM – Episodul 4

Episodul 4 al emisiunii Arena CSM, publicat pe canalul oficial YouTube al CSM Oradea, a avut premiera în cursul zilei de joi (29.09). Sezonul competițional 2022/23 stă să înceapă pentru echipele principale de la secțiile de baschet și polo pe apă, ambele având programate meciuri cu caracter de calificare în diferitele competiții în care sunt angrenate.

În paralel, activitatea sportivă continuă și la celelalte secții. În cadrul celei mai recent publicate ediții Arena CSM, iubitorii sportului orădean sunt invitați să facă cunoștință cu Patricia Goina, sportivă legitimată la secția de tenis a clubului roș-albastru.

Una dintre cele mai de perspectivă sportive ale CSM Oradea, Patricia ne vorbește despre activitatea ei. În primăvara acestui an calendaristic, Goina a cucerit titlul de campioană a României la categoria 18 ani feminin, trecând inclusiv de principalul cap de serie al acestei competiții în drum spre trofeu. Mai mult, Patricia a devenit vicecampioană națională în proba de dublu, făcând echipă cu o altă sportivă de la CSM Oradea, Floriana Popovici.

Emisiunea, ce cuprinde o avanpremieră a turneului LEN Champions League, găzduit la Oradea, în perioada 30 Septembrie – 2 Octombrie anul curent, respectiv câteva momente cu sportivii echipei de baschet, poate fi urmărită AICI.