Avancronica Meciului 1 din semifinala LNBM 2024 cu CSO Voluntari

CSM CSU Oradea și CSO Voluntari se întâlnesc joi (25.04), ora 19:00, la Oradea Arena, în Meciul 1 din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24. Este partida de deschidere a seriei ce se desfășoară pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Se întâlnesc ocupantele locurilor 2 și 3 în sezonul regulat. CSM CSU Oradea beneficiază de avantajul terenului propriu, meciul următor fiind programat la Arena Antonio Alexe, sâmbătă (27.04), ora 17:45.

Formația ilfoveană a trecut de CSU Sibiu, scor 3-2, în timp ce bihorenii au învins CSM Constanța, scor 3-0, în prima fază a playoff-ului.

Se anunță o serie atractivă, deschisă oricărui rezultat. Istoria recentă confirmă această predicție, la fel cum loturile de jucători actuale recomandă o serie în care se poate întâmpla orice.

CSO Voluntari a jucat șapte meciuri în perioada 9-22 Aprilie anul curent. În schimb, CSM CSU Oradea a disputat trei partide în același interval. Așadar, prospețimea indică în favoarea roș-albaștrilor.

În schimb, CSO Voluntari are un moral bună după ce a întors seria cu Sibiul de la 1-2. Ilfovenii au beneficiat în meciul decisiv inclusiv de serviciile lui Rashard Odomes, astfel încât antrenorul Ainars Bagatskis poate să conteze pe o rotație completă la startul semifinalei cu Oradea.

Antrenorul Cristian Achim are la rândul său un efectiv complet pe care să conteze la ora începetii seriei cu CSO Voluntari.

În sezonul regulat, CSM CSU Oradea a învins de două ori pe CSO Voluntari. Ambele partide au fost foarte echilibrate. Jocul de la Oradea a necesitat o repriză de prelungiri, iar cel de la Voluntari a fost decis în secvența decisivă.

Bilete pentru meci se găsesc AICI. Abonamentele sunt valabile la acest joc.

Partida va fi transmisă în direct pe FB TV (YouTube).