Avancronica meciului cu CSM Focșani, contând pentru etapa a 8-a din LNBM Getica 95 – ediția 2023/24

CSM CSU Oradea dispută primul joc pe teren propriu în luna Noiembrie 2023. Acesta are loc sâmbătă (11.11), ora 19:00, la Oradea Arena. Adversar va fi CSM Focșani. Meciul contează pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale Getica 95 la baschet masculin – ediția 2023/24. Jocul va fi transmis în direct pe canalul YouTube FRB TV.

Formația orădeană are o serie activă de cinci victorii în campionat și un bilanț general de 5-1 în Conferința B, acolo unde ocupă prima poziție la egalitate cu FC Argeș Pitești. De cealaltă parte, CSM Focșani vine după prima victorie stagională și are un bilanț general de 1-4. Această grupare are un meci amânat pe care îl va recupera luni (13.11), la Craiova.

Amintim că CSM CSU Oradea a învins la mijlocul acestei săptămâni pe terenul lui Patrioti Levice, în FIBA Europe Cup. Așadar, moralul echipei este unul bun ținând cont de ultimele rezultate obținute.

Se anunță un meci în cadrul căruia nivelul de concentrare și abordarea corectă a jocului sunt elemente cheie. Dincolo de abordarea de natură tactică, ori de eventualele dueluri directe între jucători, aspectul mental, prospețimea și focusul, pot să conteze.

CSM Focșani are în componență mai mulți jucători experimentați. Principalele pericole sunt Pavle Reljic și Sherwood Brown. De asemenea, între jucătorii autohtoni se remarca în principal Cătălin Petrișor, acesta fiind creatorul formației vrâncene în faza de atac. O altă piesă de urmărit în echipa antrenată de Mihai Petruț este pivotul Konstiantyn Anikiienko, principalul recuperator al focșănenilor.

Nikola Markovic a devenit indisponibil după ce a suferit o accidentare la ultimul meci al echipei. Pivotul sârb va absenta în următoarea perioadă din angrenajul roș-albaștrilor. În schimb, Toddrick Gotcher va fi disponibil pentru acest meci în pofida loviturii încasate în genunchi la confruntarea cu Levice de la mijlocul acestei săptămâni.

Informații bilete

Bilete se comercializează în sistem online prin intermediul platformei Eventbook.ro – click AICI. De asemenea, casa de bilete de la Oradea Arena (latura Nord, la etajul 1) va fi deschisă în ziua meciului cu începere de la ora 18:00. Abonamentele sunt valabile la acest meci.

Accesul în Oradea Arena pentru public va fi permis după ora 18:00.

Cu ocazia acestui meci nu vor lipsi surprizele pentru suporteri. De asemenea, vor fi invitați de seamă din mediul academic.