Bobe Nicolescu, căpitanul CSM CSU Oradea, prefațează noul sezon competițional

Bogdan Nicolescu, căpitanul echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă organizată marți (05.09), la Oradea Arena. Acesta a vorbit despre noul sezon competițional, programat să demareze în decurs de aproximativ zece zile, respectiv înaintea ediției a 10-a la turneul memorial Antonio Alexe.

Iată ce a declarat Nicolescu:

„Mă bucur să fiu din nou aici și să iau startul unui nou sezon alături de CSM Oradea. Ne ateaptă un nou sezon la fel de greu ca prcedentele. Suntem la curent cu ce se întâmplă în rândul celorlalte competitoare. Se fac investiții majore atât în fortificarea efectivelor de jucători, cât și în infrastructură, ceea ce nu poate să facă altceva decât să ne bucure ca oameni de baschet.

Pentru noi obiectivele rămân neschimbate. Sunt aceleași ca în fiecare an. Avem în continuare o echipă foarte competitivă, care se poate lupta pentru trofee. Rămâne în grija noastră să muncim cât mai bine și cât mai mult. Să luptăm la victorie în fiecare meci și să ne luptăm pentru trofee.”

Referitor la componenții noi din echipă, Bobe a spus:

„Eu sunt foarte bucuros cu colegii pe care îi am. Fără îndoială un jucător cu calitățile lui Gotcher ne va ajuta foarte mult pe parcursul sezonului. Pearson este un sportiv cu o energie extraordinară și care îi motivează pe colegi să depună un efort suplimentar. Este un jucător deosebit în apărare și dispune de calități remarcabile în atac. Pe Freeman nu am avut suficient timp să-l studiez, dar fără îndoială este o prezență impunătoare sub panou. Per total, consider că avem o echipă competitivă și care ne poate ajuta pe tot parcursul sezonului.”

Întrebat cum i se pare că un număr mare de spectatori a fost prezent la primele două meciuri de pregătire ale echipei în aceste zile, numărul 24 a spus:

„Nu spun că m-am așteptat la așa ceva, dar sunt conștient de pasiunea oamenilor pentru această echipă, de atașamentul lor față de ea. Venim după o finală în care am avut sala arhiplină de trei ori, iar oamenii ne-au însoțit în deplasare la meciuri. Era clar că suporterii sunt nerăbdători să ne revedem. Sperăm să-i avem alături în număr și mai mare pe tot parcursul sezonului competițional.”

Fiind cel mai vechi component al actualei echipe, Nicolescu a precizat:

„Mă aflu la cel de-al 9-lea sezon la Oradea. Este singura echipă alături de care am jucat la nivelul Ligii Naționale. Fiind de atâția ani la Oradea nu mai este vorba despre un raport jucător club. Sunt atașat de acest club la un alt nivel, dincolo de prevederile unui contract. Pentru mine este foarte important succesul acestui club.”

Foto: Roby Boros