Brose Bamberg vine la Oradea după ce a primit vizita lui Bayern Munchen

CSM CSU Oradea susține următorul joc pe teren propriu. Formația roș-albastră primește vizit lui Brose Bamberg în cadrul etapei a 4-a din Grupa L (Top 16) în FIBA Europe Cup – ediția 2022/23. Partida are loc la Oradea Arena, miercuri (25.01), ora 19:00.

Adversar este unul dintre cele mai mari nume pe care CSM-ul le-a întâlnit vreodată pe terenul de baschet. Brose este multiplă campioană a Germaniei și reprezentantă a acestei țări timp de aproape un deceniu la nivel de Euroligă – cea mai puternică întrecere baschetbalistică de pe continent. Mai multe informații despre istoricul și palmaresul formației germane se găsesc în acest LINK.

Brose se prezintă la Oradea la distanță de 72 ore de la confruntarea cu Bayern Munchen, contând pentru sezonul regulat al Bundesligii germane. Formația antrenată de Oren Amiel a opus o puternică rezistență celui mai mare brand din sportul german, dar în cele din urmă s-a înclinat, scor 87-94, în cadrul unui meci contând pentru sezonul regulat al Bundesligii germane.

Meciul s-a desfășurat la Brose Arena în prezența a 6150 spectatori. De altfel, conducerea clubului din Bamberg a anunțat în cursul zilei de duminică (22.01) că a vândut toate biletele pentru meciul cu Bayern, jocul desfășurându-se cu casa închisă.

Patrick Miller a totalizart 23 puncte, 8 pase decisive, Solomon Young a adăugat 5 puncte, 11 recuperări, iar Jaromir Bohacik a terminat cu 15 puncte pentru Brose. În replică, pivotul Augustine Rubit a reușit 23 puncte, 5 recuperări pentru Bayern.

Brose a ajuns la 7-10, bilanț cu care se situează pe locul al 12-lea în puternicul campionat al Germaniei la jumătatea sezonului regulat. De notat că această echipă are 2-1 în Grupa L din FIBA Europe Cup, câștigând cele două meciuri disputate după ce a fost învinsă pe teren propriu de CSM CSU Oradea în prima etapă din TOP 16.

De altfel, Brose Bamberg a jucat zece partide după confruntarea cu CSM CSU Oradea din Germania. Echipa cunoscută în baschetul german drept „Freak City” a câștigat șase partide și a pierdut patru în acest interval. În schimb, CSM-ul a susținut nouă meciuri câștigând șapte.

În total, CSM CSU Oradea are 26 meciuri disputate în toate competițiile în sezonul 2022/23 și a câștigat 22 dintre acestea. De cealaltă parte, Brose Bamberg are 29 partide disputate, câștigând 14.

Bilete pentru meciul Oradea vs Bamberg de miercuri (25.01), ora 19:00, la Oradea Arena, se găsesc AICI.

Foto: FIBA.basketball