Bun venit în echipa CSM Oradea, Construcții Erbașu!

Echipa de handbal masculin CSM Oradea are un nou partener. Compania Construcții Erbașu se alătură grupului de companii din sector privat care, alături de Municipiul Oradea, sprijină activitatea acestei secții din cadrul clubului.

Una dintre cele mai importante companii ce activează în domeniul construcțiilor din România, Construcții Erbașu, ni s-a alăturat ca partener și va susține secția de handbal a clubului nostru. Cu o experiență de peste 32 de ani pe piața construcțiilor, compania Construcții Erbașu este un susținător constant al sportului de echipa din România.

Evoluţia constant pozitivă din anul 1991 şi până în prezent a făcut ca societatea să fie capabilă sa abor­deze o gamă variată de lucrări în domeniul construcţiilor şi nu numai, indiferent de mărimea şi complexitatea acestora, stabilind, astfel, raporturi contractuale atât în domeniul privat cât şi în cel de stat.

În prezent, cu peste 1800 de persoane în echipă, Construcții Erbașu este una dintre cele mai importante companii de construcții cu capital 100% autohton din România, conform clasamentului realizat de Camera de Comerț și Industrie a României.

Compania Construcții Erbașu este legată de CSM Oradea și prin prisma bunelor relații dezvoltate în perioada lucrărilor de realizare a Sălii Polivalente Oradea Arena. Astfel, cele două entități continuă să colaboreze, de această dată în domeniul sportului de performanță, după începuturile consemnate în asigurarea unei infrastructuri necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții.

Bun venit în echipa CSM Oradea, Construcții Erbașu!