Calificările Basketball Champions League – ediția 2023/24 se desfășoară la Antalya (Turcia)

Cele trei turnee de calificare din Basketball Champions League – ediția 2023/24 se vor desfășura în perioada 24 Septembrie – 1 Octombrie 2023 la Antalya (Turcia). Așadar, cele 25 de echipe angrenate în faza inaugurală a competiției se vor reuni într-un loc pentru a stabili cine se califică în grupele BCL.

CSM CSU Oradea a fost repartizată în turneul de calificare II. Acesta este programat să demareze la data de 27 Septembrie anul curent. Roș-albaștrii se duelează în ultima zi de miercuri din luna Septembrie 2023 cu Happy Casa Brindisi, din Italia. Partida demarează la ora 19:00 (ora României).

Învingătoarea se califică în semifinale, acolo unde se duelează cu câștigătoarea meciului dintre Heroes Den Bosch (Olanda) și BG Gottingen (Germania). Jocul din semifinale este programat pentru vineri (29.09), ora 18:30.

Finala turneului este programată duminică (01.10), ora 18:30. Aici, dacă va avansa, CSM CSU Oradea urmează să se dueleze cu una dintre Cholet Basket (Franța), Antwerp Giants (Belgia), FMP Soccerbet (Serbia) și Pallacanestro Varese (Italia).

Toate meciurile turneului de calificare II se vor desfășura la Gloria Sports Arena.

Întregul turneu va fi transmis în direct pe canalul YouTube Basketball Champions League.