Campionatul Național la Judo se va desfășura la Poiana Brașov în perioada 24-26 septembrie

Campionatul Național de Seniori Individual, masculin și feminin, la judo, categoria seniori, se va desfășura la Poiana Brașov. Evenimentul este programat a se desfășura în perioada 24-26 septembrie anul curent. Apoi, pe 26-27 septembrie, se vor desfășura competițiile pe echipe, în aceeași locație.

Acesta este primul eveniment de judo organizat după declanșarea pandemiei COVID-19. Autoritățile române au modificat prevederile legale în ceea ce privește disciplinele sportive de contact, astfel încât acest gen de activități să se poată desfășura.

Întrecerea cuprinde următoarele caegorii de greutate:

  • Feminin: – 48 kg, – 52 kg, – 57 kg, – 63 kg, – 70 kg, 78 kg, + 78 kg, 
  • Masculin: – 60 kg, – 66 kg, – 73 kg, – 81 kg, – 90 kg, -100 kg, + 100 kg, 

FRJ are responsabilitatea să verifice viza medicală eliberată de către cabinetele medicale sportive, testul negativ PCR – COVID 19 efectuat în data de 21 septembrie 2020 (maxim 72 ore înainte de validare) și declarația medicală.

Cluburile sunt responsabile pentru viza medicală și asigurările medicale în caz de accidentări pentru sportivii lor.

Un sportiv poate participa la o singură categorie de greutate. Tabelul cu înscrierea nominală trebuie completat și transmis cu 2 zile înainte de începerea campionatului (cel târziu pana la 22.09.2020). 

Sunt eligibili să participe sportivii născuți înainte de 1 ianuarie 2006. Ei trebuie să dețină cetățenia română și s fie eligibili să reprezinte România în competiții internaționale.

Mai mulți sportivi legitimați la CSM Oradea ar urma să participe la această competiție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *