CC Ortigia a obținut un succes important chiar înaintea vizitei la Oradea

CC Ortigia a învins Sport Management, într-o confruntare ce a opus ocupantele locurilor 3 și 4 în campionatul Italiei la polo – ediția 2019/20. Rezultatul final al partidei desfășurate miercuri (19.02) a fost de 9-6. Marcatorii Ortigiei au fost S.Rossi 3, Cassia 1, Di Luciano 1, F. Ferrero 1, M. Giacoppo 1, Gallo 1, Vidovic 1.

Ortigia a jucat acest meci în următoarea formulă: Tempesti, Cassia , Abela, A. Condemi , Di Luciano, Ferrero, Giacoppo (Cap), Gallo, Rotondo, Rossi, Vidovic, Napolitano, Caruso. Allenatore: Stefano Piccardo. Antrenorul echipei este Stefano Piccardo. Meciul s-a jucat la Ortigia, în aer liber.

Amintitul meci a fost ultimul pentru Ortigia înaintea vizitei la Oradea, pentru prima manșă a semifinalelor LEN EuroCup – ediția 2019/20. CSM-ul primește vizita acestei echipe în cursul zilei de sâmbătă (22.02), ora 18:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Intrarea este liberă. Va fi, totodată, primul meci pentru CSM Oradea după câștigarea Cupei României – ediția 2019/20.

Aceasta a fost a 12-a victorie din 15 partide disputate în actuala ediție de campionat pentru Ortigia. Cu un total de 36 puncte, CC Ortigia își fortifică poziția a 3-a în clasament, desprinzându-se la cinci puncte de Sport Management. De asemenea, adversarul CSM Oradea în semifinalele LEN EuroCup – ediția 2019/20 se menține la trei puncte în spatele Bresciei, a 2-a clasată.

Foto: CC Ortigia (Facebook)