Cifrele victoriei cu U-BT Cluj-Napoca

CSM CSU Oradea s-a impus în confruntarea cu U-BT Cluj-Napoca din cadrul etapei a 23-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23. Meciul s-a încheiat cu scorul de 82-74.

Meciul s-a desfășurat sâmbătă (18.03), la Sala Polivalentă Oradea Arena și a consemnat duelul echipelor clasate pe primele poziții ale clasamentului din TOP 10.

Iată câteva cifre ce țin de meciul amintit:

5.132 spectatori au asistat la acest meci. Este un record de asistență la un meci susținut de CSM Oradea în calitate de echipă gazdă.

20 victorii a acumulat CSM CSU Oradea în LNBM – ediția 2022/23.

– Echipa antrenată de Cristian Achim a ajuns la 19 victorii consecutive în campionat.

32 victorii din 38 apariții oficiale în sezonul 2022/23, duc procentul de succes al echipei roș-albastre la 84.2%.

CSM CSU Oradea are 14 victorii din 15 meciuri oficiale disputate în Oradea Arena. Roș-albaștii au 9 victorii din 9 apariții în noua casă la nivelul campionatului național al României.

– Bilanțul meciurilor oficiale disputate de CSM CSU Oradea în Oradea Arena și Arena Antonio Alexe, pe parcursul sezonului 2022/23, este de 16 victorii și o înfrângere.

CSM CSU Oradea a avut un avantaj de 18 puncte pe tabela de marcaj în cele 20 minute și 22 secunde petrecute de Josh Bostic în teren.

Nikola Markovic a reușit recorduri personale stagionale la această partidă. El a avut 24 la eficiență și 5 recuperări ofensive.

CSM Oradea a ținut pe U-BT Cluj-Napoca la 74 puncte marcate, un record negativ în actuala ediție a Ligii Naționale pentru formația de pe Someș. Clujenii au mai avut 74 puncte marcate într-un meci cu CSO Voluntari, pe care l-au câștigat.

Copii legitimați la 19 echipe de club, prezente la Oradea pentru un turneu amical organizat la Colegiul Economic Partenie Cosma, au fost în tribune la meciul ce a opus primele două clasate în LNBM.

Foto: Roby Boros