Componenții Academiei CSM Oradea au fost premiați cu ocazia zilei Municipiului Oradea

Miercuri (12.10), cu ocazia aniversării Zilei Municipiului Oradea, s-a desfășurat o ceremonie de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la concursurile școlare, alături de profesorii coordonatori. Între cei premiați se numără și componenții echipei Colegiului Național Emanuil Gojdu din Oradea, pentru participarea și calificarea la faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

În cadrul acestei echipe evoluează copii legitimați în cadrul Academiei CSM Oradea. În cadrul acestei ceremonii au fost premiați, pentru performanța obținută la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, următorii elevi-sportivi: Șereș Albert Jason, Cosma Guler Vlad Ștefan, Groza Patrik, Purza Raul Andrei, Onița Patrick Daniel Florin, Șecman Șerban, Morariu Alexandru, Țenț David Andrei, Moldovan Matei, Sere Matei și Năsui Dan Andrei. Antrenoarea echipei a fost doamna profesoară Liana Papagiannis. De asemenea, transmitem felicitări antrenorilor care lucrează zilnic cu acești sportivi la club.

Clasarea între primele cinci echipe la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, în faza finală a competiției de baschet, pentru clasele 5-8, reprezintă cel mai bun rezultat obținut în cadrul acestei discipline, la amintita categorie de vârstă, pentru Colegiul Național Emanuil Gojdu.

Pe această cale transmitem felicitări tinerilor reprezentanți ai Academiei CSM Oradea pentru acest rezultat. Ei au fost premiați de către conducerea Primăriei Municipiului Oradea, cu ocazia zilei orașului, cu premii în bani, o carte simbol a orașului, respectiv cu diplome. Totodată, ei au avut oportunitatea să-l întâlnească în persoană pe primarul Municipiului Oradea, alături de alte personalități locale.

Foto: www.oradea.ro