Comunicat CSM Oradea după întâlnirea cu reprezentanții Peluzei Toni Alexe

Directorul CSM Oradea, Șerban Sere, a avut o întâlnire cu reprezentanții Peluzei Toni Alexe în cursul zilei de marți (17.10) pentru a discuta pe marginea anumitor aspecte ce țin de relația dintre suporterii echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea și componenții echipei. S-a convenit de la bun început că primează binele echipei, iar acest lucru este posibil printr-o relaționare bună și respect reciproc.

Discuția a pornit de la ideea că toate părțile implicate în viața echipei de baschet doresc un parcurs cât mai bun din punct de vedere al rezultatelor, precum și un nivel de spectaculozitate ridicat în jocul echipei, standardul fiind ridicat de-a lungul anilor de formulele în care a evoluat CSM CSU Oradea. În prezent există anumite aspecte care împiedică echipa să se exprime la nivelul așteptărilor și implicit la nivelul valorii intrinseci a grupului. O parte a motivelor pentru care jocul și implicit rezultatele nu se ridică la acest nivel țin fără îndoială de problemele medicale, lucru greu spre deloc de controlat în detaliu.

Componenții echipei, incluzând jucătorii, alături de staff-ul tehnic, respectiv ceilalți factori din preajma echipei de baschet, sunt preocupați de situația actuală și doresc o redresare cât mai rapidă a ei, atât prin modul în care se exprimă echipa în mod colectiv, cât și prin prisma rezultatelor. Fără îndoială toate părțile își doresc un scenariu pozitiv, cu jocuri spectaculoase și victorii înlănțuite, dar în viața unei echipa intervin și momente dificile. Actualul este unul dintre ele, dar cu sprijinul suporterilor, echipa a găsit resurse să obțină anumite victorii care pot ajuta la moralul echipei.

Conducerea clubului dă asigurări tuturor suporterilor că jucătorii apreciază, eforturile depuse, implicarea și pasiunea Peluzei Toni Alexe, precum și a tuturor suporterilor echipei, chiar dacă în anumite momente aceștia nu reușesc să o arate sau să o exprime așa cum trebuie. Niciun component al echipei nu dorește să jignească vreun suporter sau să-l facă să se simtă neapreciat. Din contră, sportivii își doresc să aibă și să simtă că sunt împinși de la spate de public, iar Peluza Toni Alexe este cea care impulsionează suporterii prezenți la meciurile echipei CSM CSU Oradea.