Comunicat CSM Oradea – Intrare liberă la meciul cu SCM U Craiova, din 30.12.2019, contând pentru Cupa României la baschet masculin

Cu ocazia sărbătorii de Crăciun, conducerea CSM Oradea anunță că intrarea la meciul cu SCM Universitatea Craiova, din 30 decembrie 2019 (luni), ora 19:00, va fi liberă. Conducerea clubului dorește astfel să ofere un cadou suporterilor în preajma sărbătorilor de iarnă. Meciul contează pentru prima manșă a sferturilor de finală în Cupa României la baschet masculin – ediția 2019/20.

Comercializarea biletelor pentru acest eveniment începuse deja, însă aceasta a fost oprită. Cei care au achiziționat bilet pentru amintitul meci vor beneficia de intrare liberă la meciul cu Tsmoki Minsk, din FIBA Europe Cup 2019/20, programat pentru data de 8 ianuarie 2020, în baza prezentării acestuia. Este important de știut că cei care au achiziționat bilet pentru meciul din 30 decembrie 2019 să-l păstreze și să îl prezinte la intrarea în Arena Antonio Alexe la meciul din data de 8 ianuarie 2020.

Cei care au achiziționat bilet și doresc returnarea banilor pot să facă acest lucru.

NOTĂ
Posesorii de abonamente își vor păstra locurile din sală și la acest meci!

Mulțumim pentru înțelegere, iar pe această cale urăm Sărbători Fericite tuturor suporterilor CSM CSU Oradea!