Comunicat CSM Oradea referitor la Sala Polivalentă Oradea Arena

Conducerea CSM Oradea transmite faptul că în cursul zilei de luni au demarat lucrările de corectare a erorilor de construcție a tribunei de pe inelul de jos la Sala Polivalentă Oradea Arena. Reprezentanții companiei care au construit gradenele mobile au efectuat o expertiză, urmând ca pe parcursul următoarei luni calendaristice erorile să fie corectate.

Principalele aspecte ce urmează a fi remediate sunt:

– Acces din tribună spre suprafața de joc
– Asigurarea scaunelor
– Închiderea spațiului gol din spatele ultimului rând

Reprezentanții companiei care efectuează lucrări la cele enumerate mai sus au transmis că, în decurs de aproximativ, o lună vor opera modificările necesare pentru a asigura persoanelor ce vor lua loc în tribune cele mai bune și sigure condiții de a asista la evenimentele din Oradea Arena. Parțial, situația a fost remediată cu o soluție provizorie pentru situația din ultimul rând al sectoarelor de pe inelul de jos. Este vorba despre ultimul rând în sectoarele 5-11.

CSM Oradea va oferi alternative persoanelor care au achiziționat abonamente în ultimul rând din tribunele de pe inelul de jos până la instalarea unor balustrade de protecție care să prevină accidente nedorite. Posesorii de abonamente pe ultimul rând în sectoarele 1-4 vor putea să urmărească meciurile până la rezolvarea situației din ultimul rând al acestor sectoare, în primul sau ultimul rând al sectoarelor 17, 18, 29, 30 sau 31.

Referitor la sistemul de sonorizare, acesta este funcțional, însă sala nu a fost prevăzută cu un tratament acustic. Remedierea acestei situații va fi de mai lungă durată, urmând ca în perioada următoare să fie realizat un proiect. Pe baza acestuia se vor achiziționa și instala materialele necesare pentru o cât mai bună experiență din acest punct de vedere.

Pe această cale regretăm inconvenientele existente și sperăm într-o remediere cât mai rapidă a acestora.