Comunicat FR Baschet referitor la meciurile de baschet în perioada 9-31 martie 2020 – Fără public la meciurile cu Timișoara și Steaua

Federația Română de Baschet, prin Consiliul Director, a decis, luni (09.03), cu majoritate de voturi, următoarele:

Incepand cu data de 09.03.2020, toate competitiile oficiale de baschet din Romania se vor desfasura fara spectatori.

Totodata, in acord cu Hotararea nr. 6, din data de 06.03.20, a Grupului de suport tehnico-stintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei, si a adresei MTS nr. 14, din data de 08.03.2020, pentru toate evenimentele publice cu mai putin de 1.000 participanti este obligatoriu avizul prealabil al DSP locale.

Prezenta decizie se aplica tuturor competitiilor oficiale de baschet din Romania, inclusiv celor organizate de Asociatiile Judetene de Baschet sau de AMBB, pana la data de 31.03.2020.

In raport cu evolutia masurilor luate de autoritati, prezenta decizie va fi modificata.”

Ca urmare a acestei decizii, meciurile echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea cu SCM Timișoara și Steaua București, programate a se desfășura în intervalul menționat, vor avea loc la Arena Antonio Alexe fără public.

___

În atenția celor care au achiziționat bilet la meciul cu SCM Timișoara, din 13 martie 2020

Prin urmare, conducerea CSM Oradea informează persoanele care au achiziționat bilet pentru meciul cu SCM Timișoara, programat a se desfășura pe data de 13 martie 2020, că există trei variante:

Varianta 1

Cei care au achiziționat bilet pentru amintitul meci pot solicita să primească acces în Arena Antonio Alexe la un meci ce va avea loc ulterior și la care publicul va avea acces.

Varianta 2

Cei care au achiziționat bilet pentru amintitul meci de la sediul CSM Oradea și doresc returnarea banilor trebuie să se prezinte la sediul CSM Oradea (Oradea, str. Primăriei Nr. 3, la etaj), să prezinte biletul achiziționat și să lase un număr de telefon pentru contact. Banii vor fi returnați a 2-a zi, întrucât aceștia sunt depozitați într-un cont la Trezorerie și urmează să fie extrași, urmând ca a 2-a zi să fie contactați pentru a se prezenta la sediul clubului și să recupereze banii.

Varianta 3

Cei care au achiziționat bilete pentru amintitul meci în sistem online (de pe platforma www.eventbook.ro) și solicită returnarea banilor trebuie să o facă adresându-se printr-un e-mail la adresa office@eventbook.ro ori telefonic la numărul 0730826087 și să solicite returnarea banilor.

Mulțumim pentru înțelegere!