Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea, invită suporterii la o întâlnire – Joi (29.02.2024), ora 19:00, la Oradea Arena

Joi (29.02.2024), cu începere de la ora 19:00, la Oradea Arena, Cristian Achim – antrenorul principal al echipei de baschet CSM CSU Oradea – invită toți suporterii echipei la o întâlnire.

Devenită deja tradițională, de această dată ea are loc înaintea reluării meciurilor din Liga Națională în sezonul competițional 2023/24, respectiv la scurt timp după încheierea participării în FIBA Europe Cup și Cupa României.

Antrenorul Achim dorește să prezinte situația actuală a echipei și să discute cu cei care susțin echipa, atât la bine, cât și la greu, respectiv cu toți cei care doresc să afle informații din sânul echipei direct de la antrenorul principal. Domnul Achim va răspunde tuturor întrebărilor și lansează invitația către toți fanii, inclusiv acelor suporteri ai echipei care au de pus întrebări dificile sau incomode, urmând să răspundă tuturor celor care doresc un dialog cu antrenorul roș-albaștrilor.

Accesul se va face pe la intrarea în sediul CSM Oradea (dinspre stația de tramvai) după terminarea antrenamentului echipei. Antrenorul Cristian Achim vă așteaptă cu drag și interes.