CSM CSU 2 Oradea se duelează cu Agronomia București, în deplasare

CSM CSU 2 Oradea se deplasează la București pentru un nou meci în Liga 1 la baschet masculin – ediția 2021/22. Formația pregătită de Ivan Gemaljevic se duelează cu CS Agronomia din localitate.

Echipa orădeană, alcătuită în întregime din jucători formați în cadrul Academiei CSM, vine după ce a înregistrat primul eșec stagional. Bihorenii au cedat în duelul cu CSM Tîrgu Mureș, principala favorită la promovare și cea mai rutinată echipă din cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al României. CSM CSU 2 Oradea are un bilanț general de 5-1.

Deplasarea echipei la București se face în cursul zilei de sâmbătă. Enzo Vescan și Raul Mureșan, de la prima echipă a CSM CSU Oradea, vor evolua în această confruntare.

În schimb, Agronomia București, formație pregătită de către Milan Sokic – cel care l-a format între alții pe Tudor Fometescu, alături de Edward Petrescu, Radu Voinescu sau Christian Chițu, toți jucători cu angajamente în prima ligă a României, are 5-2 la general. Această echipă a fost învinsă etapa trecută de Laguna București.

Meciul se va desfășura duminică (16.01), ora 13:00, la Sala Agronomia din capitala României. Confruntarea poate fi urmărită în transmisiune directă pe FRB TV (YouTube) – click AICI.