CSM CSU LPS Oradea se deplasează la Sibiu pentru turneul final al CN U14 Masculin – ediția 2021/22

CSM CSU LPS Oradea se deplasează la Sibiu, acolo unde se va desfășura turneul final al CampionatuluI Național U14 Masculin – ediția 2021/22. Evenimentul demarează miercuri (18.05) și se întinde până duminică (22.05).

Turneul este organizat de BC CSU Sibiu din localitatea de pe Cibin. Toate meciurile se vor desfășura în Sala Transilvania și vor beneficia de transmisiune în direct.

La turneul final destinat generației 2008 s-au calificat cele mai bune 12 echipe din România. Formația orădeană, antrenată de către Ivan Gemaljevic și Melania Kokovay, a repurtat 10 victorii și a suferit 8 înfrângeri, reușind să-și asigure prezența la faza finală.

Cele 12 protagoniste au fost repartizate în patru grupe de câte trei echipe fiecare. Aici se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare, ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă calificându-se pentru sferturile de finală, fază din care se joacă în sistem direct eliminatoriu. Ultima clasată în fiecare grupă va continua competiția în cadrul turneului rezervat locurilor 9-12.

Iată alcătuirea grupelor:

  • Grupa A – U-BT Cluj-Napoca, CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, Știința Slam București
  • Grupa B – BC CSU Sibiu, Alpha Sport Team Sibiu, Dan Dacian Portocaliu București
  • Grupa C – Dinamo CSȘ Nr. 6 București, Laguna București, LPS 1 Tîrgu Mureș
  • Grupa D – StoMart Iași, Leii București, CSM CSU LPS Oradea

Programul formației orădene în faza grupelor:

  • Miercuri (18.05), ora 15:00, vs Leii 1 București
  • Joi (19.05), ora 11:00, vs Stomart Iași

Meciurile vor fi transmise în direct pe YouTube.

Amintim că CSM CSU LPS Oradea a obținut medalia de bronz la turneul final al Campionatului Național U13 Masculin – ediția 2021/22. Acesta a avut loc la Ploiești. În schimb, LPS Bihorul CSM Oradea a ocupat locul 4 la turneul final al CN U18 Masculin, respectiv locul 10 la cel U15 Masculin din acest sezon competițional.