CSM CSU Oradea a jucat al 80-lea meci internațional

CSM CSU Oradea se situează pe locul 2 în Grupa E la jumătatea primei faze de pe tabloul principal în FIBA Europe Cup – ediția 2022/23. Roș-albaștrii au înregistrat cea de-a 2-a victorie consecutivă în competiție.

Formația de pe Crișul Repede a disput de Kangoeroes Mechelen, scor 98-76, la o săptămână după ce a învins pe Rilski Sportist cu 99-63. Prin prisma acestor rezultat, CSM CSU Oradea a ajuns la un bilanț egal de victorii și înfrângeri în istoria participărilor în FIBA Europe Cup. Roș-albaștrii au câte 23 victorii și tot atâtea meciuri pierdute.

Totodată, meciul cu vicecampioana Belgiei a consemnat un moment jubiliar pentru secția de baschet a Clubului Sportiv Municipal din Oradea. A fost cea de-a 80-a apariție în cupele europene, iar Kangoeroes a devenit reprezentanta celei de-a 20-a țări pe care CSM-ul o întâlnește în drumul său european. Bilanțul general în istoria participărilor continentale a devenit de 36 victorii și 44 înfrângeri.

Ajunsă la jumătate, Grupa E se prezintă în felul următor:

1. Cholet Basket – 2/1
2. CSM CSU Oradea – 2/1
3. Kangoeroes Mechelen – 2/1
4. Rilski Sportist – 0/3

Următorul meci în competiție pentru CSM CSU Oradea este programat miercuri (02.11), ora 19:00, tot la Oradea Arena. Adversar este Cholet Basket, într-o confruntare extrem de importantă în lupta pentru calificarea în faza următoare. Bilete pentru acest meci se găsesc în sistem online AICI, dar și la sediul CSM Oradea din str. Traian Blajovici, Nr. 24, respectiv la librăria Humanitas de pe str. Republicii. Abonamentele sunt valabile la această partidă, una ce va fi transmisă în direct la TV pe DigiSport, respectiv online pe FIBA – The Basketball Channel (canal YouTube).