CSM CSU Oradea a ajuns la Tel-Aviv pentru F4-ul FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea a ajuns la Tel-Aviv în cursul serii de miercuri (21.04). Delegația triplei campioane a României s-a instalat la hotelul în care sunt cazate și celelalte delegații participante la Final Four-ul FIBA Europe Cup.

Toți componenții echipei au trecut cu brio peste un nou set de teste COVID-19, efectuate pe aeroportul Ben Gurion din Tel-Aviv, primind astfel undă verde pentru a participa la primul turneu final continental din istoria clubului.

După acest pas, în cursul zilei de joi (22.04), sportivii și staff-ul tehnic au deschis Media Day-ul de la acest eveniment. Cei 14 jucători și antrenorii de la CSM Oradea au luat parte la o ședință foto, dar și la o sesiune de întrebări adresate de reprezentanții departamentului de comunicat al FIBA Europe prezenți în Israel pentru acest eveniment.

Agenda este în continuare aglomerată pentru componenții echipei orădene. Ei au efectuat un prin antrenament de aruncări în legendara Menora Mivtachim Arena, pentru ca pe parcursul după-amiezei să fie programată o ședință video de analiză a particularităților jocului prestat de echipa adversă în semifinalele FIBA Europe Cup, Arged BMSlam Stal Ostrow din Polonia. În fine, seara se încheie cu ședința oficială de antrenament în aceeași locație cu adevărat impresionantă, destinată exclusiv jocului de baschet.

Vineri (23.04) este programat meciul cu reprezentanta Poloniei, decisiv în perspectiva calificării în finala FIBA Europe Cup – ediția 2020/21. Partida demarează la ora 18:00, fiind transmisă în direct pe canalul YouTube FIBA.