CSM CSU Oradea a încheiat seria jocurilor de pregătire

CSM CSU Oradea a încheiat în cursul zilei de vineri (09.10) seria jocurilor din presezon. După o dublă în Serbia și una la Cluj-Napoca, echipa antrenată de Cristian Achim a primit vizita lui BCM U FC Argeș Pitești într-o dublă la Arena Antonio Alexe.

Dacă în prima partidă desfășurată la Oradea, CSM CSU a rămas datoare, în cea de-a 2-a a alternat momentele foarte bune cu cele care continuă să ridice mari semne de întrebare referitor la atitudinea și abordarea în anumite momente ale jocului. În cele din urmă, roș-albaștrii au învins cu 71-70.

Staff-ul tehnic a deschis partida în aceeași alcătuire precum în meciul precedent, adică cu Watson, Broussard, Fometescu, Zekovic și Valeika. De altfel, rotația echipei a fost aproape neschimbată, cu mențiunea că minutele la jucătorul U23 a fost distribuite în alt mod.

CSM-ul a avut o primă repriză reușită în ambele faze ale jocului, construind un avantaj consistent, scor 34-17. De asemenea, a menținut un nivel constant de joc în primele 20 minute, la capătul cărora scorul a fost de 43-28.

Situația s-a schimbat radical în repriza secundă. BCM U FC Argeș Pitești a realizat un parțial de 27-11 în sfertul al 3-lea pentru a anula întregul deficit și a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Problemele orădenilor s-au accentuat pe parcursul secvenței decisive. Oradea a revenit prin reușitele lui Zekovic și Broussard, cel din urmă reușind un coș cu care a adus CSM-ul în avantaj la intrarea în ultimul minut de joc. Piteștiul a replicat pe contraatac, dar același Broussard a găsit ținta din colț.

Oradea a jucat întreaga perioadă de pregătire fără Stephen Holt. Acesta urmează să se alăture echipei în curând.

În perioada 17-22 octombrie, Arena Antonio Alexe din Oradea găzduiește turneul de Cupa României la baschet masculin, eveniment ce marchează startul oficial al sezonului competițional 2020/21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *