CSM CSU Oradea a obținut o victorie în cadrul celui de-al 3-lea turneu din faza 2 a CN U13 Masculin

CSM CSU Oradea a obținut o victorie și a suferit două înfrângeri în cadrul turneului desfășurat la finele săptămânii precedente la Șura Mică Sibiu, contând pentru Campionatul Național U13 Masculin – ediția 2022/23. Competiția este rezervată sportivilor născuți după 1 Ianuarie 2010.

Iată rezultatele înregistrate de echipa antrenată de Zoltan Hidi și Krisztina Kokovay în cadrul celui de-al 3-lea turneu din faza a 2-a a competiției:

– vs Wild Cats Baia Mare, scor 49-54
– vs BC CSU Sibiu, scor 60-57
– vs CSȘ Târgoviște Tonika, scor 53-63

În prezent, CSM CSU Oradea are 5-3 la general și se situează pe locul al 3-lea în clasamentul Grupei 4. Cel de-al 4-lea și ultimul turneu din faza a 2-a se va desfășura în perioada 21-23 Aprilie anul curent.

În cadrul ultimului turneu din faza a 2-a, CSM CSU Oradea se va confrunta cu Galactica Brașov și Îngerii Băniei Craiova. Vom reveni cu informații referitor la locul de desfășurare al acestui eveniment.

CSM CSU Oradea este deja calificată în faza a 3-a, grupa valorică principală. Așadar, echipa generației 2010 se numără între cele mai bune 12 echipe ale țării la această categorie.

Foto: Zita Toth Șerbescu