CSM CSU Oradea a participat la Cupa României 3×3 Indoor masculin – ediția 2023

CSM CSU Oradea a participat la Cupa României 3×3 indoor masculin – ediția 2023. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 29-30 Mai anul curent, la Arena de Baschet din capitală.

În concurs s-au înscris 30 de echipe. Acestea au fost repartizate în zece grupe de câte trei, jucându-se pe sistemul fiecare cu fiecare în prima fază. Primele două clasate au avansat în fazele eliminatorii.

Formația orădeană a fost alcătuită din următorii sportivi: Adrian Sandor, Alexandru Sandor, Marian Schmidt și Raul Mureșan. CSM CSU Oradea a fost repartizată în Grupa J.

Iată rezultatele înregistrate de CSM CSU Oradea:

Faza grupelor
– vs CSU Galați, scor 12-22
– vs Laguna București, scor 19-14

Cu un bilanț general de 1-1, respectiv cu 31 puncte marcate, CSM CSU Oradea s-a clasat pe locul al 2-lea în Grupa J, reușind să se califice direct în optimile de finală.

Optimi de finală
– vs CSU ASE București, scor 22-16

Prin prisma acestui succes într-un joc direct eliminatoriu, CSM CSU Oradea a avansat între primele opt echipe ale competiției. Aici a dat peste o echipă neînvinsă în primele trei apariții la acest eveniment.

Sferturi de finală
– vs Știința București, scor 9-22

Cu un bilanț general de două victorii și tot atâtea meciuri pierdute, respectiv cu 62 puncte marcate, CSM CSU Oradea s-a clasat pe locul al 8-lea din totalul de 30 poziții la încheierea Cupei României 3×3 Indoor Masculin – ediția 2023.

Foto: Federatia Romana de Baschet (Facebook)