CSM CSU Oradea a revenit în țară după participarea la F4-ul FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea s-a întors în România, dar nu în localitatea de pe Crișul Repede. Roș-albaștrii au călătorit în cursul nopții de luni spre marți de la Tel-Aviv spre București, acolo unde în a 2-a jumătate a acestei săptămâni vor participa la cel de-al 13-lea turneu din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21.

Clasați pe locul al 3-lea din totalul de 21 participante în FIBA Europe Cup, adică răsplătiți cu clasarea pe podium și premiați cu medalii de bronz pe parchetul legendarei Menora Mivtachim Arena din Tel-Aviv, baschetbaliștii orădeni au ajuns în capitala României acolo unde se pregătesc pentru următoarele provocări.

După un parcurs european de mare succes, CSM CSU Oradea se întoarce în campionatul intern în căutarea unor noi succese. Bihorenii susțin două meciuri în sala Dinamo, acolo unde din bunăvoința clubului gazdă vor putea să efectueze câteva ședințe de antrenament pentru a pregăti turneul de la București.

Programul echipei este următorul:

  • Joi (29.04), ora 20:00, vs Dinamo București
  • Vineri (30.04), ora 17:00, vs SCM U Craiova

Ambele partide vor fi transmise în direct la DigiSport și LookSport.

Sportivii de la CSM CSU Oradea vor avea de furcă cu două echipe a căror țintă este clară, nivelul de motivație al componenților echipelor oponente fiind maxim la primele apariții pe plan intern ale roș-albaștrilor. Nu lipsesc problemele de efectiv în tabăra orădeană, însă staff-ul medical și tehnic depun eforturi susținute pentru a-i ajuta pe sportivi să se prezinte la un nivel cât mai ridicat al potențialului, mai ales că un transport a venit direct de la Oradea cu materialele utilizate în programul consacrat de refacere a sportivilor.

Foto: FIBA.basketball