CSM CSU Oradea abordează Turneul 5 al LNBM – ediția 2020/21 în formulă completă

CSM CSU Oradea se pregătește pentru participarea la turneul 5 din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21. Evenimentul se va desfășura la Arena Antonio Alexe din Oradea, în perioada 14-15 ianuarie anul curent.

Formația orădeană are la dispoziție întreg efectivul de jucători cu 48 ore înaintea primului meci de la amintitul turneu. Roș-albaștrii au efectuat testul COVID-19 în cursul zilei de marți (12.01), iar rezultatele sunt favorabile, întregul personal sportiv fiind declarat apt pentru participarea la acest eveniment. Bihorenii mai au programate două ședințe de antrenament și una de aruncări înaintea primului meci la turneul 5.

Turneul 5B din cadrul LNBM – ediția 2020/21 se va desfășura la Oradea după ce Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc – inițial desemnată gazdă pentru acest turneu – a devenit indisponibilă ca urmare a unui incendiu de proporții ce a lăsat aproximativ 20 de familii fără adăpost. În acest sens, CSM Oradea a demarat o campanie de strângere de fonduri care se desfășoară pe pagina de facebook a clubului sub forma unei licitații – click AICI pentru detalii.

La turneul de la Arena Antonio Alex mai participă CSM Miercurea Ciuc, CSM Focșani, respectiv SCM Timișoara. Iată programul jocurilor:

Joi (14.01)

  • SCM Timișoara vs CSM VSKC Miercurea Ciuc – ora 16.00
  • CSM CSU Oradea vs CSM Focșani – ora 19.00

Vineri (15.01)

  • CSM Focșani vs SCM Timișoara – ora 16.00
  • CSM VSKC Miercurea Ciuc vs CSM CSU Oradea – ora 19.00

Meciurile vor putea fi urmărite în transmisiune directă pe platforma FRB TV (YouTube).

Potrivit normelor legale în vigoare, accesul publicului la aceste meciuri nu va fi permis.

Reamintim că CSM Oradea va găzdui și turneul 6 din cadrul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Acesta se va desfășura pe 20-21 ianuarie anul curent, cu participarea echipelor Dinamo București, SCM U Craiova, SCM Timișoara, respectiv CSM CSU Oradea. Vom reveni cu programul jocurilor de la turneul 6 după definitivare.

Foto: Roby Boros