CSM CSU Oradea – Al 45-lea meci în Cupa României, al 50-lea meci în cursul anului 2019

CSM CSU Oradea primește vizita lui SCM U Craiova în prima manșă din sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2019/20. Acesta va fi ultimul meci al anului 2019 în baschetul din România. Meciul are loc luni (30.12), ora 19:00, la Arena Antonio Alexe.

Va fi primul meci între Oradea și Craiova în Cupa României. Aceste formații s-au duelat în Liga Națională, în sezonul regulat, TOP 6, turneul playout și playoff, însă nu s-au întâlnit niciodată, până la această oră, în această competiție. Va fi cel de-al 45-lea meci în Cupa României pentru CSM CSU Oradea. Bilanțul echipei roș-albastre în această competiție este de 26 victorii și 18 înfrângeri.

În altă ordine de idei, ultimul meci al anului 2019 este al 50-lea pentru CSM CSU Oradea. Roș-albaștrii au disputat 34 meciuri în Liga Națională, opt partide în FIBA Europe Cup, patru meciuri în Cupa României, două în Basketball Champions League și unul în SuperCupa României. Înaintea partidei din 30 decembrie, CSM CSU Oradea are un bilanț general de 35 victorii și 14 înfrângeri pe tot parcursul anului 2019 în meciurile oficiale, indiferent de competiție.

Reamintim că intrarea la acest meci va fi liberă, cu mențiunea că abonații își păstrează locurile. Partida este transmisă în direct la DigiSport.

Foto: Roby Boros