CSM CSU Oradea câștigă sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin pentru prima dată în istorie

CSM CSU Oradea va încheia sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23 pe primul loc. Roș-albaștrii au beneficiat un parcurs aproape fără greșeală în actuala stagiune și nu mai pot fi detronați de pe prima poziție premergător playoff-ului.

Prima poziție în clasament a devenit o certitudine în cursul serii de marți (04.04), atunci când CSO Voluntari a învins U-BT Cluj-Napoca într-o partidă restantă. Ca urmare a acestui rezultat, formația de pe Someș a înregistrat cea de-a 3-a înfrângere în LNBM, în timp ce Oradea are una singură, cu o etapă rămasă de disputat.

Se întâmplă pentru prima dată în istoria echipei de baschet din cadrul Clubului Sportiv Municipal din Oradea ca aceasta să termine sezonul regulat pe primul loc. Această clasare asigură lui CSM CSU Oradea avantajul terenului propriu pe tot parcursul playoff-ului.

În ultima etapă, programată vineri (07.04), CSM CSU Oradea evoluează în deplasare chiar pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca. Jocul se dispută la BT Arena și demarează la ora 18:00. Suporterii orădeni pot să-și achiziționeze bilete la acest meci accesând acest LINK. Jocul va fi transmis în direct pe DigiSport și PrimaSport