CSM CSU Oradea continuă parcursul fără greșeală în Campionatul Național U14 Masculin – ediția 2022/23

CSM CSU Oradea a obținut două victorii la malul Mării Negre în cadrul celui de-al 2-lea turneu din faza a 2-a a Campionatului Național U14 Masculin – ediția 2022/23. Echipa condusă de Melania Kokovay își continuă parcursul fără greșeală în actuala ediție de campionat la generația 2009.

Formația orădeană a disputat două partide în cursul zilei de sâmbătă (26.11). Iată rezultatele înregistrate:

– vs CSM Focșani, scor 87-20
– vs Baller București, scor 80-24

Astfel, cu un bilanț general de cinci victorii și nicio înfrângere, CSM CSU Oradea este lider solitar al Grupei A la jumătatea fazei a 2-a din cadrul Campionatului Național U14 Masculin – ediția 2022/23. Cumulat cu rezultatele consemnate în prima fază a competiției, CSM CSU Oradea are nouă victorii din tot atâtea partide disputate.

Urmează returul acestei faze, organizat sub forma altor două turnee. Potrivit calendarului competițional anunțat la startul sezonului, acestea se vor desfășura în săptămâni consecutive pe 10/11 Decembrie, respectiv 17/18 Decembrie anul curent. Locul de desfășurare al acestora urmează să fie stabilit și anunțat.

Cele mai bune 12 echipe avansează în faza semifinală, grupa valorică A. Aici se vor alcătui două grupe de șase echipe, urmând să se joace pe sistemul fiecare cu fiecare o dată, sub forma a două turnee. La turneul final vor avansa cele mai bune opt echipe ale României la generația 2009.