CSM CSU Oradea găzduiește Meciul 2 al semifinalei LNBM în cursul serii de duminică (15.05)

CSM CSU Oradea găzduiește Meciul 2 al seriei cu CSO Voluntari, contând pentru semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Partida are loc duminică (15.05), ora 18:45, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Roș-albaștrii vor încerca să reacționeze după ce în partida de deschidere au fost învinși, scor 66-74. Partida a avut loc vineri (13.05), în aceeași locație. Soarta partidei a fost decisă în ultimele minute, pe fondul unui parțial de 10-1 în favoarea ilfovenilor. Echipa antrenată de Sașa Ocokoljic a câștigat sfertul 4 cu 25-13.

Orădenii au nevoie de prestații individuale mai bune, de procentaje îmbunătățite și fără îndoială de un final de joc superior celor consemnat în jocul inaugural. Totodată, CSM CSU Oradea va încerca să obțină prima victorie pe teren propriu în cea de-a 3-a întâlnire directe cu CSO Voluntari în actuala ediție de campionat.

Voluntari a beneficiat de o prestație perfectă în ofensivă din partea lui Ousmane Barro, respectiv de un joc excelent din partea lui Sarunas Vasiliauskas. De asemenea, prezența lui Eric Thompson în spațiul de trei secunde este un alt element pe care CSM CSU Oradea va încerca să-l controleze.

Ambele echipe au jucat în formulă completă în Meciul 1. Este de așteptat ca același lucru să se întâmple și în Meciul 2. De altfel, recuperarea jucătorilor între cele două meciuri este un aspect foarte important și rămâne de văzut în ce fel vor putea să facă acest lucru mai bine pentru a menține nivelul de intensitate fizică pe care echipele l-au avut în jocul inaugural.

Bilete se pot achiziționa AICI. Abonamentele sunt valabile la acest meci. Partida este transmisă în direct pe DigiSport, dar cu o producție KeeMotion.