CSM CSU Oradea găzduiește un nou turneu de Liga Națională la baschet masculin – ediția 2020/21

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea susține următoarele două partide oficiale din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 pe teren propriu. Roș-albaștrii găzduiesc turneul 11C, în perioada 11-12 aprilie anul curent.

Formația antrenată de Cristian Achim urmează să se dueleze, în ordine, cu CSO Voluntari, respectiv cu BC Athletic Constanța în transmisiune directă pe Digiport, LookSport și pe FRB TV (YouTube).

Roș-albaștrii au trecut cu bine peste un nou set de teste Covid-19. Întregul lot de jucători și staff-ul tehnic au fost declarați apți din punct de vedere epidemiologic. Astfel, antrenorii au decis să intre în bula epidemiologică cu un număr maxim de jucători admiși la un astfel de eveniment, 14. Aceștia sunt:

  • Fundași – Giordan Watson, Aaron Broussard, Stephen Holt, Vlad Marinău, Tudor Fometescu, Ramone Moore
  • Extreme – Garlon Green, Bobe Nicolescu, Edward Petrescu, Enzo Vescan
  • Pivoți – Arturas Valeika, Nikola Markovic, Dragan Zekovic, Cătălin Baciu

Așadar, Edi Petrescu revine în angrenajul echipei după ce a absentat la turneul FIBA Europe Cup, respectiv la evenimentele de la Pitești și Târgu Jiu din Liga Națională. De asemenea, în efectivul echipei se află și Ramone Moore. Acesta ar putea debuta pentru CSM CSU Oradea cu această ocazie, dacă va fi inclus în lotul de 12 la oricare din cele două partide.

Programul turneului de la Oradea:

Duminică (11.04)

  • ora 17:15, SCM Timișoara vs BC Athletic Constanța
  • ora 20:15, CSM CSU Oradea vs CSO Voluntari

Luni (12.04)

  • ora 16:00, CSO Voluntari vs SCM Timișoara
  • ora 19:00, BC Athletic Constanța vs CSM CSU Oradea

Accesul publicului nu este permis în Arena Antonio Alexe la acest turneu din cauza restricțiilor în vigoare. Toate meciurile sunt transmise în direct la TV (DigiSport și LookSport), respectiv pe internet (FRB TV – canal YouTube).