CSM CSU Oradea întâlnește Dinamo București în cadrul etapei a 4-a din Liga Națională

CSM CSU Oradea primește replica lui Dinamo București într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Jocul contează pentru Grupa B și are loc sâmbătă (22.10), ora 18:30.

Se anunță un meci atractiv. Bihorenii încearcă să construiască pe baza ultimului rezultat și sper la ajutor din partea publicului local. CSM Oradea pare să se simtă foarte bine în noua casă, la Oradea Arena, acolo unde este programat și jocul cu Dinamo.

Formația din capitală este antrenată de un tehnician cu vastă experiență internațională la nivel înalt. Aleksandar Trifunovic este unul dintre cei mai importanți antrenori care au lucrat în baschetul românesc. El se află la primul sezon în țara noastră.

Roș-albaștrii încearcă să lege victoriile pe teren propriu după succesul repurtat la mijlocul săptămânii în fața echipei bulgare Rilski Sportist. CSM-ul are 1-1 la general și vine după eșecul suferit la Timișoara, în etapa precedentă de campionat.

Dinamo București are 2-1 la general. Formația din capitală a câștigat în manieră convingătoare partida precedentă, în compania Lagunei. Trupa din capitală a investit foarte mult în actuala echipă, cu scopul de a revenit în topul baschetului românesc.

Lotul CSM CSU Oradea este confruntat cu câteva probleme. Enzo Vescan este în continuare indisponibil, în timp ce Mark Ogden și Justin Carter se resimt după mai vechi probleme medicale. Aceștia ar putea fi utilizați pentru perioade limitare de timp la meciul cu Dinamo. Radu Vîrnă și Rareș Uță vor lipsi din angrenajul lui Dinamo București la meciul de la Oradea.

Bilete se pot achiziționa prin intermediul platformei Eventbook.ro . Prețul este de 15 lei pentru adulți, respectiv 5 lei pentru elevi. Abonamentele sunt valabile la acest eveniment. Mai multe informații referitor la accesul în Oradea Arena se găsesc AICI.

Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport și PrimaSport.