CSM CSU Oradea întâlnește Steaua București la primul meci pe teren propriu în anul 2023

CSM CSU Oradea primește vizita echipei CSA Steaua București în cadrul etapei a 14-a din Conferința B a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23. Meciul are loc sâmbătă (07.01), cu începere de la ora 17:00, la Oradea Arena.

Este primul eveniment sportiv ce implică CSM Oradea pe teren propriu în noul an calendaristic. Roș-albaștrii au disputat deja un meci în 2023, la București, în compania lui Dinamo București. Totodată, formația antrenată de Cristian Achim revine la Oradea Arena, acolo unde a evoluat ultima dată pe data de 21 Decembrie 2022.

Comercializarea biletelor se desfășoară în sistem online. Doritorii pot achiziționa tichete prin intermediul platformei Eventbook.ro – click AICI. Recomandăm această variantă de achiziție pentru a evita aglomerația de la casierie și casa de bilete.

De asemenea, bilete se pot cumpăra pentru amintitul meci la sediul CSM Oradea din str. Traian Blajovici, Nr. 24 (Oradea Arena), intrarea dinspre stația/linia de tramvai. Există și posibilitatea achiziționării de bilet de la librăria Humanitas, de pe str. Republicii. Tichete se vor pune în vânzare la casa de bilete de la Oradea Arena (etajul 1, se ocolește clădirea spre stânga/Nord), cu începere de la ora 16, în cursul zilei de sâmbătă (07.01).

Prețul unui bilet pentru adulți este de 15 lei, iar pentru elevi este de 5 lei. Abonamentele sunt valabile pentru acest meci.

DigiSport va produce și transmise în direct meciul dintre CSM CSU Oradea și CSA Steaua București, iar Prima Sport va prelua semnalul și va oferi jocul în transmisiune directă pe unul din propriile sale canale. În fine, partida va fi disponibilă și online, prin intermediul FRB TV (YouTube).

Foto: Roby Boros