CSM CSU Oradea primește vizita Craiovei în ultimul meci din anul 2019

CSM CSU Oradea susține ultimul meci din anul 2019 pe teren propriu. Adversar este SCM U Craiova, partida contând pentru sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2019/20.

Confruntarea se dispută luni (30.12), ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, fiind transmisă în direct la DigiSport 2 și Look Sport. Intrarea la meci este liberă cu mențiunea că abonații își păstrează locurile și la acest meci.

Roș-albaștrii au revenit la treabă după câteva zile bilete în cadrul cărora au sărbătorit Crăciunul. CSM-ul a câștigat ultimele trei partide disputate. Este vorba despre două victorii în campionat și una în cupele europene. Toate aceste partide s-au desfășurat pe teren propriu.

De cealaltă parte se află o echipă aflată într-o perioadă delicată. Formația antrenată de Aco Todorov a pierdut ultimele șapte partide disputate, incluzând-o pe cea disputată la Oradea, în Liga Națională. Acel meci s-a desfășurat pe 23 noiembrie, la Arena Antonio Alexe, încheindu-se cu scorul de 70-61.

Atunci, oltenii au jucat mult mai bine în prima repriză, pe care au câștigat-o cu scorul de 42-34. Orădenii au reacționat în a 2-a jumătate, cu un nivel de intensitate defensivă impresionant, reușind un parțial de 36-19 în ultimele 20 minute de joc efectiv.

Giordan Watson a totalizat atunci 24 puncte, iar Arturas Valeika a contabilizat 7 puncte, 12 recuperări pentru învingători. În replică, Dragoș Diculescu a reușit 16 puncte, 8 recuperări pentru Craiova.

Este de așteptat ca antrenorul Cristian Achim să beneficieze de serviciile lui Arturas Valeika la acest meci. Lituanianul a fost menajat la partida precedentă. De cealaltă parte nu sunt anunțate sau cunoscute absențe.

Trebuie știute următoarele lucruri despre meciuri de luni (30.12):

– este o dublă eliminatorie, astfel încât partida se poate încheia la egalitate
– se califică echipa care marchează mai multe puncte, cumulat în cele două manșe
– returul va avea loc pe 15 ianuarie, ora 17:00, la Craiova, în direct la DigiSport