CSM CSU Oradea primește vizita echipei CSM Galați în etapa a 16-a din LNBM 2022/23

CSM CSU Oradea susține următorul meci pe teren propriu. Roș-albaștrii întâlnesc CSM Galați în cadrul etapei a 16-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Partida are loc miercuri (18.01), ora 19:45, la Oradea Arena.

Ambele formații au câștigat la ultima apariție. Orădenii au învins la diferență de 47 puncte în fieful lui CSM Athletic Constanța, asigurându-și prima poziție în Conferința B. CSM-ul are 12-1 la general în actuala ediție de campionat. Dunărenii au depășit pe Laguna București, scor 74-53, ajungând la un bilanț general de 8-5.

Jocul prezintă miză pentru ambele protagoniste. CSM CSU Oradea întâlnește o echipă angrenată în lupta pentru calificarea în TOP 10, astfel încât trebuie să abordeze meciul cu seriozitate în condițiile în care Galațiul ar putea avansa între primele echipe ale țării, astfel încât rezultatele directe ar putea fi contabilizate în faza a 2-a a Ligii Naționale. În schimb, fiind implicați în lupta pentru calificare, sportivii antrenați de Florin Nini au o motivație foarte clară în ceea ce privește partida de pe Crișul Repede.

În tur, la Galați, pe 16 Noiembrie 2022, CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul de 84-75.

Bilanțul confruntărilor directe este de 13-3 în favoarea lui CSM CSU Oradea. Acesta include și jocurile disputate în compania lui Phoenix Galați. Ultimele șapte întâlniri directe au fost câștigate de bihoreni. Raportul jocurilor disputate la Oradea este de 7-0.

Bilete pentru meciul de la Oradea Arena se găsesc AICI. Abonamentele sunt valabile la confruntarea cu CSM Galați.

Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport și PrimaSport, respectiv pe FRB TV (YouTube).