CSM CSU Oradea primește vizita echipei FC Argeș Pitești în cadrul etapei a 4-a din Liga Națională de baschet – ediția 2023/24

CSM CSU Oradea primește vizita echipei FC Argeș Pitești în cadrul etapei a 4-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2023/24. Partida are loc sâmbătă (14.10), ora 19:30, la Sala Polivalentă Oradea Arena.

Formația antrenată de Cristian Achim are un bilanț general de 1-1. Roș-albaștrii au pierdut în primul joc, disputat pe teren propriu, cu BC CSU Sibiu. Ulterior, ei au învins la Craiova. De cealaltă parte, FC Argeș Pitești are 3-0 la general. Alb-violeții au câștigat pe teren propriu cu Ploiești și Vâlcea, învingând în deplasare la Focșani.

CSM CSU Oradea se confruntă în continuare cu probleme de efectiv. Donatas Tarolis este indisponibil pentru această partidă. El se află în proces de recuperare după ce a suferit o fisură la cot. Se depun eforturi pentru a-l avea disponibil pe Kris Richard, cel care a absentat la meciul precedent. El ar putea juca, dar nu va fi la capacitate maximă la ora acestui meci. Alți jucători se confruntă cu probleme medicale, dar este de așteptat să fie înscriși pe foaia de arbitraj a acestui meci.

Noul antrenor al lui FC Argeș Pitești, sârbul Nebojsa Vidic, mizează pe o rotație de bază alcătuită din zece jucători. Alb-violeții au în efectiv cinci jucători străini, între aceștia numărându-se experimentatul Nikola Jevtovic, principala armă ofensivă a Piteștiului în ultimii ani. Alături de el evoluează patru jucători nord-americani aflați la primul angajament în România. Lotul este completat de autohtonii Tudor Fometescu, Alin Andrieș, Christian Chițu, Mihai Gavrilă și Radu Voinescu.

Cu toate că echipa nu parcurge cel mai bun moment al existenței sale, dificultățile medicale împiedicând-o să se exprime la nivelul scontat și dorit, CSM CSU Oradea va încerca să obțină prima victorie pe teren propriu în noua ediție de campionat. Fără îndoială aportul suporterilor poate fi decisiv, astfel încât componenții echipei îi invită pe pasionații de baschet la Oradea Arena pentru a-i ajuta să treacă peste această perioadă mai puțin fastă.

Informații bilete

Bilete se pot achiziționa prin intermediul platformei Eventbook.ro – click AICI.

Abonamentele sunt valabile pentru acest meci.

Televizare

Confruntarea va fi transmisă în direct pe DigiSport și PrimaSport. Iubitorii baschetului pot urmări transmisiunea și online, pe canalul YouTube FRB TV.