CSM CSU Oradea primește vizita echipei FC Argeș Pitești – Informații comercializare bilete

CSM CSU Oradea susține următorul meci miercuri (22.03), cu începere de la ora 18:00. Roș-albaștrii primesc replica lui FC Argeș Pitești, în cadrul etapei a 24-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23.

Jocul se va desfășura la Sala Polivalentă Oradea Arena și face parte din programul primei etape a returului în faza a 2-a a campionatului, TOP 10. Amintim că în tur, la Pitești, CSM-ul s-a impus în ultima secundă prin reușita de trei puncte semnată Kris Richard. Rezultatul final a fost de 81-80.

Este cea de-a 4-a confruntare stagională între Oradea și Pitești. Celelalte două s-au desfășurat la Ploiești și Constanța, în Cupa României. Formația orădeană a învins și în acele partide.

CSM CSU Oradea are 12-1 la general și ocupă prima poziție în clasamentul la zi. În schimb, FC Argeș Pitești are 5-8, bilanț ce o plasează pe locul al 6-lea.

Bilete se găsesc AICI. De asemenea, se pot achiziționa la sediul CSM Oradea (str. Traian Blajovici, nr. 24, parter, intrarea centrală Nord), în cursul zilelor de luni (20.03), marți (21.03) și miercuri (22.03), în intervalul orar 9-15. În fine, se vor pune în vânzare în ziua meciului la casa de bilete de la Oradea Arena (str. Traian Blajovici, nr. 24, etaj, intrarea Nord), cu începere de la ora 17:00.

Abonamentele sunt valabile la acest meci.

Jocul de la Oradea Arena va fi transmis în direct pe DigiSport, PrimaSport și FRB TV (YouTube).